Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Benieuwd wat je woning in de huidige markt kan opleveren?

Bel voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Je woning verkopen is doorgaans geen doel op zich. Waarschijnlijk ga je daarnaast een andere woning kopen of huren. Dat kan een erg leuke reden hebben, kind op komst, nieuwe partner, nieuwe job of gewoon weer eens wat anders, omdat het kan. Het kan echter ook minder leuke redenen hebben, zoals een scheiding, sterfgeval of langdurige werkloosheid. Hoe het ook zij, jij bent voornamelijk bezig met die stap naar de toekomst. Dat pand verkopen is een noodzakelijke actie om daar te geraken.

Om ervoor te zorgen dat jij je bezig kunt houden met je toekomst is de makelaar er om die verkoop zo goed mogelijk te regelen. Daar hoef jij je dus niet druk meer over te maken.

Een woning op Funda zetten kan bijna iedereen. Een woning goed verkopen, daar komt veel meer bij kijken. Alles begint bij een goede en grondige inventarisatie van je wensen. Op basis daarvan gaan we de presentatie van de woning en verkoopstrategie opstellen.

Voorbereiding, presentatie en strategie

Je woning verkoopklaar maken is veel werk en kan best ingrijpend zijn. Wellicht moet er veel worden (op)geruimd, een muur geschilderd, een probleem aangepakt of de tuin gesnoeid. Ik heb hier een goed beeld bij en kan je helpen de juiste zaken aan te pakken voor de verkoop. We kunnen er ook voor kiezen om de woning te laten stylen door een stylist om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Voordat de professionele fotograaf komt, moet de woning er immers uitzien om door een ringetje te halen. We gaan zorgen voor goede plattegronden, een zo compleet mogelijke informatievoorziening richting potentiële kopers en een tekst die aanspreekt en waar jij je prettig bij voelt.

Je wordt geholpen bij het in orde maken van alle noodzakelijke documenten voor de verkoop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verplichte energielabel. Ik kan je daarbij goed van dienst zijn door de aanvraag te begeleiden of geheel uit handen te nemen.

Is dat allemaal geregeld? Pas dán gaan we on-line. In één keer goed.

Bezichtigingen en verkoop woning

Woning on-line, bezichtigingen gepland: nog even en het eerste bod ligt er.

We gaan voor de beste koper met het beste bod. Over het onderhandelen hoef je je niet druk te maken, dat doe ik voor je. Uiteraard zijn de lijnen in het onderhandelingsproces kort.

Is de woning verkocht?
Dan wordt alles rondom de koopovereenkomst geregeld. De juiste documenten komen op de juiste plaats terecht en we doen samen de eindinspectie en afwikkeling bij de notaris.

Hier al eens aan gedacht?

Natuurlijk is de prijs belangrijk maar heb je er ook over nagedacht aan wie je de woning wilt verkopen? Het is niet ondenkbaar dat je niet iedereen ziet wonen in de woning waarin je 10 jaar lang met veel plezier geleefd hebt. Als dat belangrijk is, laat dat meewegen in je overweging.

WhatsApp chat