Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Dubach Makelaardij is een nieuw en fris makelaarskantoor in Eindhoven. Makelen met plezier, oog voor de mens en oog voor detail. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en aanpak van Dubach Makelaardij? Kijk bij dienstverlening aankoop en verkoop voor meer informatie of neem contact op.

Mike Dubach - Dubach Makelaardij Eindhoven

Mike Dubach (1980)

Als geboren en getogen Eindhovenaar zie ik met veel plezier hoe deze stad steeds drukker, internationaler en mooier wordt. Er zijn dan ook weinig dingen die ik leuker vind dan mensen hier in Eindhoven te helpen hun woonwensen te realiseren.

Ik heb altijd al een grote interesse in wonen en mensen gehad en de stad Eindhoven een warm hart toegedragen. Een paar jaar geleden heb ik dan ook besloten om (software)sales te laten voor wat ‘ie is en te gaan doen wat ik écht leuk vind; woningen aan,- en verkopen. Ik ben geregistreerd makelaar en persoonlijk lid van Vastgoedpro.

VastgoedPro

Wist je dat?

Alle leden van VastgoedPRO zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken (SGC). VastgoedPRO heeft de behandeling van zowel geschillen als tuchtrecht ondergebracht bij de Geschillencommissie Makelaardij in Den Haag. Tucht- en geschillenzaken worden door deze onafhankelijke, externe partij behandeld. Op deze wijze ben je verzekerd dat je belangen zo optimaal mogelijk worden beschermd.

WhatsApp chat