Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Dubach Makelaardij, de persoonlijke makelaar in Eindhoven

Makelaar Eindhoven

Dubach Makelaardij is een nieuw en fris makelaarskantoor in Eindhoven. Makelen met plezier, oog voor de mens en oog voor detail. Ik help je graag bij het verkopen van je woning.

Maar je kunt me natuurlijk ook inschakelen voor advies bij de aankoop van een woning, of om het gehele aankooptraject te begeleiden.

Je wilt je huis verkopen in Eindhoven?

Of juist een woning kopen in Eindhoven maar je zoekt naar een onafhankelijke makelaar met een persoonlijke aanpak?  Neem dan eens contact op met Dubach makelaardij.

Welkom in Eindhoven, welkom in de stad van design en technologie

En tevens welkom in een van de groenste steden van Nederland. En zo kan ik nog wel even doorgaan want Eindhoven heeft veel te bieden, ook qua wonen. Hippe lofts in het centrum of Strijp-S, ja natuurlijk.

Maar je kunt ook heerlijk rustig en groen in een bungalow aan de Dommel wonen in de buurt Oude Gracht en tóch nog dichtbij alle voorzieningen wonen. Ik ken de stad erg goed en denk graag mee met je woonwensen.

Wil je gewoon eens wat advies over de stad en buurten, geen probleem, bel me even.

Je woning kopen of verkopen in Eindhoven?

Laat Dubach Makelaardij alles voor je regelen zodat jij je kunt focussen op je nieuwe plek. Wel zo makkelijk, én bovendien goed geregeld. Ik help je onder andere met het op orde maken van alle papierwerk, de bezichtigingen, biedingen en afronding bij de notaris. Kijk gerust bij “diensten verkoop” voor de Dubach aanpak. Ook voor de aanschaf van een woning, appartement of huis, kun je bij mij prima terecht. Meezoeken, bezichtigen, papierwerk, notaris. Er komt behoorlijk wat kijken bij de aanschaf van een huis. Kijk gewoon eens bij “diensten aankoop” voor een overzicht en de mogelijkheden.

Mike Dubach - Dubach Makelaardij Eindhoven

Mike Dubach (1980) makelaar in Eindhoven

Als geboren en getogen Eindhovenaar zie ik met veel plezier hoe deze stad steeds drukker, internationaler en mooier wordt. Er zijn dan ook weinig dingen die ik leuker vind dan mensen hier in Eindhoven te helpen hun woonwensen te realiseren.

WhatsApp chat